Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Ilkeliani Camp

Ilkeliani Camp

Ilkeliani Camp is een eco vriendelijk permanent tentenkamp, centraal gelegen in de Masai Mara. Het kamp telt slechts 17 tenten, waardoor u kunt rekenen op een persoonlijke service. De tenten zijn allen gepositioneerd langs de Talek Rivier en bieden uitzicht over de vlaktes van de Mara. Olifanten komen veelvuldig naar de oevers van de rivier om hun dorst te lessen.

De tenten zijn uitgerust met een en-suite badkamer waar u 24 uur per dag beschikt over warm water. Elektriciteit wordt eco vriendelijk opgewekt door middel van zonne-energie.

Het ontbijt en het diner wordt gebruikt in de mess tent, welke ’s avonds sfeervol wordt verlicht met talloze kandelaars. De lunch wordt buiten gebruikt, of indien men voor een lange dag op pad gaat wordt er voorzien in een lunchpakket.

Dagelijks wordt het kampvuur om 6 uur ontstoken, zodat de belevenissen van de dag uitgewisseld kunnen worden met de andere gasten. Na een vermoeiende dag wordt u door uw askari naar uw tent begeleid.

Het kamp biedt wandelsafari’s aan buiten de parkgrens, in een van de aangrenzende reservaten. Ook behoort een bezoek aan een Masai dorp tot de opties. Een verblijf in Ilkeliani Camp is zoals het ooit bedoeld was: genieten van een persoonlijke service, heerlijk eten en slapen onder canvas.