Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Grumeti Migration Camp

Grumeti Migration Camp

Grumeti Migration Camp is gelegen in het Grumeti Reservaat, grenzend aan Serengeti National Park. Door haar ligging in de nabijheid van de Grumeti Rivier is de wilddichtheid in dit gebied het gehele jaar door optimaal. Aangezien het kamp niet is omheind, loopt het wild tot op korte afstand en bij nacht zelfs door het kamp. Uw veiligheid wordt bewaakt door askari’s die u van de tent naar de centrale ruimte brengen na zondondergang.

Het intieme kamp bestaat uit slechts 20 comfortabele safaritenten en centrale faciliteiten waar de dinerruimte, de bar en de lounge zijn ondergebracht. ’s Avonds wordt er een kampvuur ontstoken, waar een ieder zijn safari belevenissen uitwisselt onder het genot van een drankje. De tenten liggen op discrete afstand van elkaar en zijn ingericht met twee enkele of één dubbel bed, een badkamer met douche en toilet en een veranda met uitzicht over de savanne.

Het kamp biedt dag- en nacht game drives aan, evenals wandelsafari’s en een cultureel bezoek aan een nabijgelegen dorp. Het kamp beschikt tevens over een klein zwembad met ligbedden.