Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Era Beach by Jetwing

Era Beach by Jetwing

Era Beach by Jetwing is een bijzonder boutique hotel, gelegen aan het ongerepte strand van Thalpe, even ten zuiden van de stad Galle, een Unesco Heritage Site. Wij kunnen een verblijf in Era Beach van harte aanbevelen aan hen die ultieme rust zoeken. Mocht u echter de drukte op willen zoeken, dan ligt het levendige toeristenplaatsje Unawatuna op slechts enkele autominuten verwijderd.

Het gebouw wordt gekenmerkt door een prachtige koloniale stijl, waarvan de daken bedekt zijn met vale dakpannen. De prachtige suites zijn ruim en smaakvol ingericht, beschikken over een badkamer met ligbad en douche en een balkon of binnenplaats. De maaltijden worden naar wens in het restaurant, op het strand of op uw kamer geserveerd. Dagelijks zorgen de chefs van Era Beach voor culinaire verrassingen, met zowel westerse als oosterse specialiteiten.

In de uitgestrekte tuinen ligt het zoutwaterzwembad, voorzien van ligbedden en parasols. Wi-Fi en het gebruik van computers worden gratis aangeboden. Massages worden aangeboden in uw eigen kamer.