Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Ashnil Mara camp

Ashnil Mara camp

Ashnil Mara Camp is gelegen in het Masai Mara Game Reserve, niet ver van de Mara Rivier. Hier vindt jaarlijks de migratie van wildebeesten plaats tussen juli en oktober, waarbij de dieren de Mara rivier over proberen te steken. Het is zonder twijfel een van de beste locaties in de Mara om dit fenomeen mee te maken.

Het kamp brengt haar gasten onder on veertig bijzonder comfortabele tenten, welke een verhoogde ligging hebben voor een goed zicht op de omgeving en de rivier. Elke tent is uitgerust met een houten vloer, een hemelbed met klamboe en een badkamer met douche en toilet. De aankleding is warm en sfeervol en voorzien van diverse Afrikaanse elementen. Vanaf de privé veranda kunt u genieten van de Mara Rivier, de omgeving en het wild.

Centraal ik het kamp liggen de open bar en lounge met comfortabele zitjes, waar u terecht kunt voor een heerlijk drankje. In het restaurant worden de uitstekende buffetmaaltijden geserveerd, waarbij er keuze is uit internationale, Indiase en Afrikaanse gerechten. Op verzoek kan een privé bush lunch of diner worden verzorgd.

Tussen de safari activiteiten kunt u ontspannen in en rondom het zwembad voorzien van ligbedden en parasols. In de avond is het kampvuur dé plek voor een mooi verhaal en een goed glas. Het kamp beschikt over een eigen kliniek en verpleegster. Verder vindt u hier WiFi in de openbare ruimtes.